lördag 27 juni 2015

Ett år utan Hugo

Idag är det ett år sedan Hugo lämnade oss. För ett år sedan var vi på Lilla Erstagården och försökte förstå det som höll på att hända och hände. De tuffaste dagarna och timmarna någonsin. 
I morse tände vi Hugos dopljus när vi åt frukost, väntade in 10:03 och åkte sedan mot Lilla E för besök och fika i solen. Det känns fortfarande så vant att komma dit, att röra sig i lokalerna, fixa i köket, prata med personal och föräldrar. 
Därefter åkte vi till Hugos grav. Det är bara några veckor sedan vi hade gravsättningen. Vi har haft väldigt svårt att bestämma var vi skulle ha gravplats. Det är så definitivt, kan inte ändras. Till slut bestämde vi oss för en fin plats med vacker utsikt på Össeby Garns kyrkogård. Man kommer nästan att kunna se vårt hus därifrån när det blir klart.

Hugo 15 juni 20133 kommentarer:

 1. Jag har läst din blogg sen början och känner så för er..
  Med risk för att gå över någon gräns så ställer jag några frågor så får du radera om du vill:

  -Hur mår ni idag? Är det lite lättare för varje dag eller är sorgen likadan?
  -Har ni planer på fler barn?

  Stora kramar/
  M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi mår ganska bra. Sorgen och saknaden finns där så klart, men om man jobbar på att fylla livet med fina stunder och tillåter sig att vara ledsen ibland så går det bra. Vet inte om det blir lättare för varje dag direkt, det förändras i alla fall och vi har stegvis återgått till ett mer normalt liv.

   Radera
 2. En stor kram från någon som inte känner er men som har följt er blogg med underbara Hugo. Tänker ofta på er och hur orättvist livet ibland kan vara. Skönt att höra att ni trots allt mår ganska bra, lycka till med resten av era liv ni förtjänar verkligen många kommande stunder av lycka!

  SvaraRadera