fredag 27 juni 2014

Klockan 10.03


I förmiddags somnade Hugo in, lugnt och stilla, i våra armar. Han föddes klockan 10.03 och lämnade oss klockan 10.03. Den senaste infektionen blev helt enkelt för tuff för honom. Vi saknar honom oerhört.

8 kommentarer:

 1. Vila i frid älskade Hugo. Nu är du en ängel. Jag saknar dig.
  /Farbror.

  SvaraRadera
 2. Vila i frid älskade Hugo du kommer alltid leva i våra hjärtan.vi är glada att vi fick träffa dej och zackarias fick en bästa första kompis. kram// Ronja Bambi och Zackarias.

  SvaraRadera
 3. Oh, sov gott fina lilla Hugo, nu får du gå molnpromenad barfota med alla andra små saknade fina<3

  SvaraRadera
 4. Sov gott lilla Hugo nu får du vila ut. Tusen kramar till din mamma å pappa i deras saknad och sorg från kusin Lotta med familj

  SvaraRadera
 5. Tack för att ni har delat med er av er historia. Som förälder kan jag känna,den smärta som ni går igenom. Vi blev verkligen rörda och till tårar. En liten ängel är hugo nu som vakar över er! / P

  SvaraRadera
 6. Det smärtar så in i hjärtat att få veta vilken oerhört sorg som drabbat er, fina Andreas och Emilie. Jag har aldrig träffat er lilla son men jag är väldigt, väldigt ledsen ni fick så kort tid tillsammans. Det är svårt att göra sig av med tanken att livet är riktigt orättvist. Ni har gjort det bästa möjliga för Hugo under hans tid på jorden. Nu vandrar han vidare omfamnad av er gränslösa kärlek. Och han lever i era hjärtan för evigt.
  Irina

  SvaraRadera
 7. Jag vet inte om ni minns mig (Susanne) och min dotter Leja. Vill bara säga hur oroligt ledsen jag är för er skull. Det finns inga ord. Ni är i mina tankar. Kramar till er från oss.

  SvaraRadera
 8. ♥♥♥ Hugo goa killen du är oerhört saknad ♥♥♥ Kram Anna

  SvaraRadera