måndag 10 februari 2014

Pyssel

Idag blev det lite pyssel med målarverkstan på Lilla E


2 kommentarer:

 1. Ser man på! Kan redan stava sitt namn. :\:-)
  Farmor

  SvaraRadera
 2. Kære forældre til Hugo,
  Sikke en rørende historie, I gennemlever netop nu. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvor meget I går igennem som forælde og familie. Jeg skriver til jer, fordi jeg er journalist på Danmarks Radio (DR) og er ved at lave et tv-indslag om børnehospice. I 2015 er der planer om at åbne det første børnehospice i Danmark, og derfor ønsker jeg at lave en reportage fra Lilla Erstagården, så seerne kan få en fornemmelse af, hvad et børnehospice er, samt hvad det kan tilbyde børn og familier i en svær tid. Det er en vigtig historie at fortælle. I den forbindelse er jeg meget interesseret i at tale med familier, der har oplevelser med det svenske børnehospice, og i den forbindelse fandt jeg bloggen her.
  I må meget gerne kontakte mig, hvis I kunne tænke jer at dele ud af jeres erfaring og tanker om børnehospice. Min email er asla@dr.dk. Jeg håber meget at høre fra jer.

  Dbh
  Anne Sofie H. larsen

  SvaraRadera